BAŞA DÖN

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΤΟΥΝΑΛΙ ΟΔΟΝΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Σας προσφέρουμε μία κουλτούρα ιδρύματος που στηρίζεται σε συμμετοχή όλων των εργατών με την αντίληψή του κέντρου οδοντιατρικής υγείας. Παρακολουθόντας τη συγχρονή τεχνολογία και προστατεύοντας τα δικαιώματα των ασθενών, παρέχουμε χαμογέλοντας τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες για τη στοματική και οδοντιατρική υγεία σας.

Sevket Tunali

Οδοντίατρος Σεβκέτ Τουναλί
Ιδρυτής μας
Οδοντίατρος Σεβκέτ Τουναλί, αποφοίτησε το 1999 από τη Σχολή Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολη. Μέχρι το 2006, για ένα τετραετές χρονικό διάστημα συνέχισε στην πρακτική του στην Οδοντιατρική Κλινική της ΜΕΔ Αμερικανική Πολυκλινική και στην Οδοντιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αμερικής. Από το έτος 2006 μέχρι σήμερα συνεχίζει στις εργασίες του στην κλινική που βρίσκεται στο Κάλαμις της Κωνσταντινούπολη (İstanbul-Kalamış)

Ahmt Gözaçan

Οδοντίατρος AHMET GÖZAÇAN
Ο οδοντίατρος Ahmet Gözaçan αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης. Από το 2021, συνεχίζει να εργάζεται στην Οδοντιατρική Ακαδημία Tunali.

Ατακάν Ζόγκο

Οδοντίατρος Ατακάν Ζόγκο
Ο οδοντίατρος Ατακάν Ζόγκο αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Trakya. Συμμετείχε σε συνέδρια και σεμινάρια «Greatist and Turkish Dentists Unity» και εντάχθηκε στην ομάδα Tunalı Dental Akademi από το 2021.

Νεσλιχάν Γιλντίζ

Οδοντίατρος Νεσλιχάν Γιλντίζ
Ο οδοντίατρος Νεσλιχάν Γιλντίζ αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Trakya. Συμμετείχε σε πολλά συνέδρια και σεμινάρια και συνέχισε να είναι μέλος πολλών κλινικών ως ασκούμενη παράλληλα με την εκπαίδευσή της στη σχολή. Η οδοντίατρος Νεσλιχάν Γιλντίζ εντάχθηκε στην ομάδα μας από το 2021.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Καλύτερα για σας

Κλινική μας βασικά παρέχει τις θεραπείες στους τομείς “προστατευτική οδοντιατρική, συντηρητική θεραπεία, ενδοδοντία (θεραπεία για το κανάλι ρίζας), ορθοδοντία, θεραπεία εμφύτευσης, αισθητική οδοντιατρική και εμφύτευμα”. Στις θεραπείες μας, δεν συγκεντρωνόμαστε όχι μόνο για τα υφιστάμενα προβλήματα, επιπλέον σκοπευόμαστε να βοηθήσουμε σε καλύτατα κατάσταση προκειμένου να εξασφαλίσουμε την μακρά διάρκεια στοματική υγεία των ασθενών μας.

Με την αντίληψη Primum Non Nocere – Πρώτα μη ζημιώστε όπως είπε ο Ιπποκράτειος, σκοπός μας είναι με την καθοδήγηση των ηθικών αξίων να εξασφαλίσουμε τον ένα υγιεινό χαμόγελο χωρίς κούφιο δόντι και την συντήρηση των ασθενών την κατάσταση αυτή.

Για ένα τέλειο χαμόγελο, επισκεφθείτε την κλινική μας!

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ

Οδοντιατρικό εμφυτεύμα είναι μία τεχνητή ρίζα δοντιού που τοποθετείται στο γνάθο με σκοπό ότι το όργανο να αποκτήσει ξανά τη λειτουργία και την αισθητική του, τα χαμένα δόντια να τοποθετηθούν στις θέσεις τους τα οποία είχαν χαθεί με τους διαφορετικούς λόγους.

ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΡΙΖΑΣ

Εφάρμοζεται στις περιπτώσεις λοίμωξη στη ρίζα δοντιού όταν τερηδόνα προχωρά μέχρι στα νευρά του δοντιού και προκαλεί το δοντόπονο, καθώς το δόντι έχει χάει τη ζωντάνια του για κανένα τραυματισμό ή για άλλη μία αιτίαç.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Περιλαμβάνει το βγάλσιμο των δοντιών που είχαν μείνει μέσα στο γνάθο και διορθώσεις στους σκληρούς και μαλακούς ίστους του στόματος προκειμένου να βοηθήσει προς την εμφύτευση.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Υγιεινά δόντια είναι μία σημαντική ένδειξη του καν’υγιεινού σώματος. Όμορφα και υγιεινά δόντια είναι ένα σημαντικό στοιχείο που αυξάνει τον ηθικό του προσώπου και αλλάζει θετικά την εμφάνιση του.

Υπό την εμπείρια που απεκτήσαμε σχεδιάζουμε και προσφέρουμε και εφαρμόζουμε τις προσωπικές θεραπείες λαμβάνοντας υπόψη τις ψυχολογικές καταστάσεις και ελπίδες των ασθενών μας.

ΜΠΟΤΟΞ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΔΙΑΤΡΙΚΗ

Στα τελευταία θεραπεία μπότοξ άρχισε να μεταχειριστεί και στην οδοντιατρική πια είτε για αισθητική είτε για θεραπεία. Μπότοξ μεταχειρίζεται με ασφάλεια για την ξανανιώση στόματος και στην θεραπεία Bruksizm (βρυγμός δοντιών) και στα χαμογέλια ούλων που ονομάζεται ως Gummy Smile.

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ

Χρώμα των δοντιών μας μπορεί να σκοτεινιάσει κατά στάδια με την τοποθέτηση των έκχρωμων ουσιών στον οδοντικό ιστό οποία απορροφούνται από το δοντικό ιστό. Μερικοί λεκέδες μπορούν να προκαλέσουν το γάριασμα στις εξωτερικές επιφάνειες των δοντιών μας. Εκτός απ’αυτό και μερικές ανωμάλειες μπορούν να προκαλέσουν τα σκουρά δόντια. Είναι στο χέρι σας ευκαιρεία για να γλιτώσετε από την ανωμαλία χρωμάτος σε μερικές μέρες.

Για ένα τέλειο χαμόγελο,
Επισκεφθείτε την κλινική μας!

— Τουναλί Οδοντική Ακαδημία * Οδοντιατρική —

ΓΑΛΑΡΙΑ

Σχετικά με την οδοντική υγιεία, παντός είδους θεραπείες όπως εμφύτευση, οδοντιατρική, αισθητική οδοντιατρική, λειτουργική θεραπεία, οδοντιατρική χειρουργική εφαρμόζονται στην κλινική μας. Έχουμε σκοπό στα, κάνοντας τα σχέδια\ εκμεταλεύοντας από τους συγχρονούς μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας, συνεχίζοντας με τους κατάλληλους εξοπλισμούς, να κάνουμε την καλύτερα του τομέα μας και να πάρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tel: +90 (0284) 214 00 90

TUNALI DENTAL AKADEMİ DİŞ KLİNİĞİ
RYS HOTEL SUITE HOME RESIDENCE
KAT:1 EDİRNE / TÜRKİYE

info@tunalidentalakademi.com
www.tunalidentalakademi.com

Ωράριο μας
Δευτέρα – Σάββατο μεταξύ: 09:00 - 18:00
Κυριακή είναι κλειστή

Όνομά σας Επώνυμό σας
Ε-μαιλ σας
Επώνυμό σας

Έντυπο αναφοράς

Τί πρέπει να κάνετε πρίν από την έναρξη θεραπείας;

Ασθενείς που θα’ρθούν έξω από την πόλη, πρέπει να ραδιογραφήσουν τον πανοραμικό ραδιογράφημά τους (paromaik x-r) κάπου της χώρας και να μας διαβιβάσει αυτό μέσω του ε-μαιλ ή ταχυδρομείο.

Το πανοραμικό σας ραδιογράφημα θα εξεταστεί και θα οριστεί θεραπείες σας, κατόπιν θα σας αναφερθεί το κόστο της θεραπείας και διάρκεια θεραπείας.

Μετά την επιβεβαίωση/έγκριση σας θα καθοριστεί αμοιβαία την ημερομηνία έναρξης θεραπείας. Για τους ασθενείς μας που δεν διαθέτουν ακτίνες ,ο πανοραμικός εξοπλισμός ακτίνων είναι επίσης διαθέσιμος στην κλινική μας.

Όνομά σας Επώνυμό σας
Ε-μαιλ σας
Επώνυμό σας
έκθεση
έκθεση
Ακτινογραφία
Ακτινογραφία