нагоре

ЗА НАС

ТУНАЛИ ДЕНТАЛНА АКАДЕМИЯ

С усещането, че сме стоматологичен център, ние предлагаме корпоративна култура, основана на участието на всички служители. Ние предлагаме професионални услуги в областта на оралното и стоматологичното здраве чрез спазване на съвременни технологии, усмихнати лица и права на пациентите

Sevket Tunali

Д-Р. ШЕФКЕТ ТУНАЛЪ
ОСНОВАТЕЛ
Зъболекарят Шевкет ТУНАЛЪ завършва факултета на Университета в Истанбул през 1999 г. До 2006 г., четири години продължава практиката си в Американската болница в стоматологична клиника и в Американската поликлиника по дентална клиника

От 2006 г. Ло сега работи в Поликлиниката на "Каламиш" в Истанбул.

Mert Esendir

Д-Р МЕРТ ЕСЕНДИР
Зъболекарят Мерт Есендир е завършил факултета за заболекари на УниверситетЕрджиес. Започва кариерата си в болница "Тракия Дент". Мерт Есендир продължава работата си в собственният си заболекарски кабинет. Присъединява се към екипа на Академия Dental Tunalı през септември 2018 г.

Mert Suder

Др. БАХАДЪР БАЛЪОГЛУ
Др. Бахадър Балъоглу е завършил Факултет по Дентална Медицина в Коджаели Университет. През цялото си обучение е участвал в многобройни конференции и обучения свързани с денталната медицина. От 2019 година е на стаж при Дентална Акдемия Туналъ и тази година се присъедини към нашият екип.

Nezih Atsiz

Д-Р НЕЗИХ АТСЪЗ
ДОКТОР КОНСУЛТАНТ
През 1977 г. завършва стоматологичният Униферситет в Нишанташъ. . Незих Атсъз започва практиката си в Германия и продъджил в Силиври, Истанбул и Едирне . Д-р Незих Атсъз работи като консултант в клииката ни

ЛЕЧЕНИЯ

ЗА ВС НАЙ- ДОБРОТО

Нашата клиника предлага превантивна стоматология, ендотоника (лечение на канали), ортодонтия, протезиране, имплантология и естетична стоматология. Ние се стремим не само да отстраним съществуващия проблем, но и да защитим дългосрочно здравето. Смята се, че Хипократ е казал "Primum Non Nocere!" -"Не вреди!"- в изпълнение на тази главна етична ценност, лекуваме зъбите Ви, поддържайки дългосрочното здраве на устата.

За Вашата превъзходна усмивка, посетете нашата клиника!

ИМПЛАНТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Зъбните имплантанти са изкуствени зъбни корени, които се поставят в челюстната кост, за да заместят загубените зъби по различни причини и да възстановят естетиката и функцията си.

ЕНДОДОНТИЧНО ЛЕЧЕНИЕ НА КАНАЛА

Прилага се при инфекция в корен, при която зъбният кариес прогресира до нервите на зъба и причинява болка, а зъбът губи своята жизненост от травмата или други причини.

ХИРУРГИЧЕСКИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Отстраняването на зъбите, вградени в челюстната кост, включва корекции на твърдите и меки тъкани на устата, за да се подпомогне конструкцията на протезата.

ЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ

Здравите зъби са важен показател за здравословното тяло. Красивите и здрави зъби са фактор, който увеличава самочувствието на човека и променя положението си по положителен начин.

В светлината на нашия опит ние планираме и предлагаме персонализирани терапии, като се има предвид тяхното психическо състояние и очаквания.

БОТОКС В СТОМАТОЛОГИЯТА

През последните години ботоксът се използва в стоматологията както за естетични, така и за терапевтични цели. Ботокс се използва безопасно в усмивки на венците, наречени Gummy Smile, при лечението на бруксизъм стискане и шлифоване на зъбите.

ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИТЕ

Цветът на зъбите ни може постепенно да стане по-тъмен поради поставянето на оцветяващите елементи, абсорбирани от зъбната тъкан в тъканта на зъба. Някои петна по външната повърхност на нашите зъби предизвикват пожълтяване Освен това и някои структурни дефекти могат да причинят тъмни зъби . Може да се отървете от това обезцветяване само за няколко дни.

За Вашата превъзходна усмивка
посетете нашата клиника!

— i Туналъ стоматологична академия • Стоматология —

ГАЛЕРИЯ

В клиника нисе прилагат всички лечения за стоматологично здраве, протези, имплантологична стоматология, естетична стоматология, функционално лечение, стоматологична хирургия Целта ни е да направим най-доброто от нашата област и да получим най-точните резултати, като се възползваме от съвременните методи за диагностика и лечение в нашето планиране, като поддържаме нашата работа с най-подходящото оборудване.

КОНТАКТИ

телефон: +90 (0284) 214 00 90

TUNALI DENTAL AKADEMİ DİŞ KLİNİĞİ
RYS HOTEL SUITE HOME RESIDENCE
KAT:1 EDİRNE / TÜRKİYE

info@tunalidentalakademi.com
www.tunalidentalakademi.com

РАБОТНО ВРЕМЕ:
ПОНЕЛЕДИК- СЪБОТА : 09:00 - 18:00
неделя: затворен

Име Фамилия
E - MAIL АДРЕС
СЪОБШЕНИЕТО ВИ:

ФОРМУЛЯР ЗА ПРОТОКОЛА

Преди да започнете лечението:трябва да извършите следното:

Пациенти, които ще лойдат извън града, трябва да направят панорамен ренген (панорамно изображение) и да ги изпратят по електронната поща или карго.

Ще се разгледат панорамният ренген ше се установи сумата и времето за лечение и ще ви се даде иформация за всичко това. След получаване на потвърждение от вас, времето за определено за началото на лечението.ще бъде определено съвместно с вас.За болни които нямат ренгенови снимки, правим паномамен ренген с панорамен ренгенов апарат.

Име Фамилия
E - MAIL АДРЕС
СЪОБШЕНИЕТО ВИ
доклад
доклад
Рентгенов
Рентгенов